Over ons

Most Wantech

Most Wantech is al meerdere jaren gespecialiseerd in mobiele telecommunicatie. De werkzaamheden die wij verrichten zijn reparaties aan mobiele telefoons en tablets, het verwijderen van een simlock en de in- en verkoop van mobiele telefoons, tablets en accessoires.

Reparaties van mobiele telefoons en tablets

Wij repareren onder andere defecten aan het beeldscherm, de microfoon, de luidspreker, de aan/uit knop en de batterij. Voor een volledig overzicht van de diverse reparaties kijkt u bij Diensten. Staat uw defect, telefoon of tablet er niet bij? Hoogst waarschijnlijk zijn wij toch in staat uw toestel te repareren. Mail of bel ons dan hoort u direct of het mogelijk is.

De reparatiekosten worden van te voren aan u gecommuniceerd en hangen af van de benodigde onderdelen.

Wij werken alleen met hoogwaardige onderdelen en meestal zijn deze van het originele merk.  Tevens krijgt u, op de door ons vervangen onderdelen, 3 maanden garantie (m.u.v. valschade, waterschade of nalatigheid van de klant).

In- en verkoop van mobiele telefoons, tablets en accessoires

Tevens kunt u bij Most Wantech uw huidige mobiele telefoon of tablet inruilen of een nieuwe kopen. Daarbij bieden wij een ruime keuze aan van diverse accessoires, waaronder hoesjes, laders en oortelefoons.

Waar en wanneer?

Most Wantech is gevestigd in Maarssen(broek) en is gemakkelijk bereikbaar via de A2.

Afspraken zijn dagelijks mogelijk tussen 10:00 en 20:00 uur. Zo kunt u ook buiten kantooruren én zeven dagen per week bij ons terecht.

Klik hier voor de contactgegevens.

 

 

 

 

WhatsApp chat